3dsc_6216

Vi åpner opp igjen tirsdag 2. juni!

Vi åpner nå (forsiktig) opp igjen!

Sak publisert 22. mai 2020:

Vi åpner nå (forsiktig) opp igjen!

Etter at vi som kjent måtte stenge ned all virksomhet pga Corona-pandemien, er nå restriksjonene lempet på. Det betyr at vi kan starte opp igjen – og det skjer fra tirsdag 2. juni. 

Vanlige åpningstider gjelder: mandag-fredag 10.00 – 14.00, og også 18.00 – 21.00 på mandager 

Vi forholder oss til myndighetenes retningslinjer med bl.a. krav om avstand. Hva gjelder betaling / gaver ber vi alle bruke bank, kortterminalen eller Vipps.

Vi håper å se dere igjen alle sammen :-)


Mvh
Styret

Sak fra mars 2020

SAK FRA MARS 2020:
 
Corona-pandemien gjør at Grenlandsaksjoen må holde stengt frem til sommeren. – Vi har et smekkfullt lager, samtidig med at vi ikke klarer å få levert noe av varene til våre områder i Romania nå. Og utsiktene til at landegrensene åpnes opp igjen ser dårlig ut de neste ukene og månedene. Vi har dessverre ikke plass til å ta imot mer varer nå, og har derfor bestemt oss for å holde lukket, sier aksjonens leder Geir Arild Tønnessen.

-Vi måtte som kjent stenge straks coronaen slo til for fullt i mars. Vi hadde på det tidspunktet varer for to trailere klare som skulle sendes til påske. Men Europa ble stengt ned, og det ble umulig å sende noe som helst, sier han. Grenlandsaksjonen sitter fortsatt med stappfullt lager av ferdigpakkede varer, og kan ikke ta imot noe mer før disse varene er sendt. – Vi sender så raskt det lar seg gjøre, men vi har ikke noe annet valg enn å vente til situasjonen endrer og bedrer seg, sier han.
Heldigvis er det holdbare varer som ligger i pakkene som skal sendes. Klarer man å få sendt noe før sommeren, så gjøres det.

-Vi har heldigvis fått mange tilbakemeldinger fra folk som sier de oppbevarer selv varene de ønsker å gi til Grenlandsaksjonen frem til corona-situasjonen er mer avklart for oss og under kontroll. Det er vi meget glade for. Og så fort myndighetene åpner opp igjen for mulighetene for oss til å sende varer, så åpner vi også opp igjen lokalt!

Vi har stengt frem til og med 19. juni.

Vi kommer til å oppdatere internett- og facebooksidene våre underveis – følg gjerne med der.

For viktige beskjeder vær snill og send oss mail på post@grenlandsaksjonen.no, eller ev. ring 97 79 19 19 eller 91 63 69 17.

Vi mottar fortløpende bestillinger til utstillercampen på Dyrsku'n.