Ny hjelpecontainer sendt til Braila

Grenlandsaksjonen og ansatte ved Aker Brevik samarbeider og jobber hardt i områdene i Braila, sørøst i Romania. Ny container smekkfull med flotte klær og hjelpeutstyr er nå sendt ned.

Herjingene i Braila-området under storflommen for tre år siden var forferdelige. I et meget fattig område i byen ble flere hundre familier berørt av flommen, og det har tatt tid å bygge bydelen opp igjen.
Hans Erik Olsen fra Porsgrunn jobber for Aker i Braila, og er lederen av den lokale aksjonskomiteen. - Vi trenger mer klær og utstyr, forteller han. Hver dag har de henvendelser fra folk i byen om å få klær og andre nødvendigheter. Helt siden katastrofen var et faktum har Olsen og ledelsen i byen, med ordføreren i spissen, jobbet intenst med å bygge opp hus og få infrastrukturen på plass.

NY CONTAINER SENDT

-Det er godt hver gang vi kan sende container avgårde, sier Anne Aaby i Aker Brevik. - Givergelden er stor, og vi er glade for at vi kan gjøre vår lille innsats. Men vi vet at det er så stort behov, og bare følelsen av at en kan hjelpe på denne måte varmer oss, sier hun.
 
-Ta kontakt for å levere, oppfordrer hun. Hun nås på mobil 97 17 05 58.


Den lokale aksjonskomiteen, Hans Erik Olsen nr. 2 f.v.