Medlemsskap og blad sendt ut

Grenlandsaksjonens siste infoavis er sendt ut sammen med alle medlemsskapsblankettene. Hvis du ønsker flere aviser, så kan du kontakte oss!

Medlemsskapsblankettene er nå sendt ut, og vi håper alle betaler sitt medlemsskap raskt. Medlemsskapsinntektene er grunnkapitalen som vi driver organisasjonen for, og er meget viktig for oss, sier Geir Arild Tønnessen. Uten medlemsskapspengene ville vi ikke kunnet ha drevet med det tempoet som vi har, sier han.

Ansvarlig for medlemsskapene, Freddie Irving Nordhov håper alle har fått sine blanketter. - Vi hadde et datakrasj tidlig på vinteren, sier han. Og legger til at han håper at hele medlemsmassen er re-konstruert i nytt register. Samtidig med datakrasjen så var det en lapsus på backup. Og dermed kunne vi være ille ut. Men det ser altså ut til å ha gått bra.

Men har du ikke fått medlemsskapsblankett for kontingent 2010, så ring oss 35 53 11 00, eller send oss en e-post. Da kommer det ny blankett i posten meget raskt!

Er du ikke medlem? Meld deg inn HER

-Vi håper også at vårt medlemsblad falt i smak. Her vises et lite snitt av det som foregår i organisasjonen akkurat nå. Les og nyt. Har du ikke bladet, så kan du laste det ned HER