Pexels image

Kjære fadder - takk for din støtte til barnehjemmet!


Giroblanketter for fadderskap sendes ut i disse dager.
I den forbindelse ønsker styret å gi deg litt informasjon om status akkurat nå.

                                                                                                          Skien, 4. januar 2021

Kjære fadder!

2020 ble et skikkelig uår, sa statsminister Erna Solberg i sin nyttårstale.
Det er også et dekkende begrep på det vanskeligste året i Grenlandsaksjonens historie.

Vi måtte stenge ned hele driften vår i mars, og kunne ikke åpne igjen før utpå høsten.

Vi fikk kun gjennomført 2 trailertransporter, mot vanligvis 7-8. Vi fikk ikke våre gode inntekter fra campingplassen vår på Dyrsku’n, og vi var lei oss for at det heller ikke ble noen julekonsert. Bl.a. disse to aktivitetene gir oss solide summer som vi kan drive hjelpearbeid for. Nå står vi i en meget vanskelig økonomisk situasjon.

Derimot ble bl.a. julepakkeaksjonen med julepakker til 3.000 barn kjøpt inn i Romania en knallsuksess!

En fantastisk inspirasjon for oss har vært all støtte fra våre medlemmer, sponsorer og alle andre som på forskjellige måter har stilt opp gjennom året. Vi har driftet barnehjemmet vårt fullt ut! Det er vi utrolig stolte og takknemlige for.

Det har vært vanskelige tider på hjemmet, med noen barn som har vært smittet. Men med dyktig ledelse og stor omsorg for barna har man kommet gjennom dette på en god måte. I dag er alle friske!

Vi skriver nå 2021, og vi synger sammen med Arve Opsahl: Nu vil vi ha, medisin, medisin, medisin med det samma! Som Kongen sa i sin nyttårstale: Jeg har levd så lenge at vi kan si at det skal bli bra. Det skal gå bra. Vi skal komme tilbake til normale tilstander.

Og vi i Grenlandsaksjonen vil gi full hjelp til barnehjemmet gjennom 2021.
Smittesituasjonen totalt i Romania er samtidig med at vi skriver dette ekstrem, og sykehusene over hele landet er smekkfulle.

Tusen takk til alle for uvurderlig hjelp på ulike måter i 2020, og nå sender vi ut giro for fadderskapet ditt 2021. Vi håper du kan betale den raskt, slik at vi kan oppfylle vårt ansvar for barnehjemmet på en god måte.

Tusen takk for din støtte til barna på barnehjemmet!
 

Ikke fadder ennå? Bli fadder HER


Mvh
Grenlandsaksjonen
Styret