Flotte data-arbeidsplasser i bruktbutikken!

Vi har et antall data-arbeidsplasser og skap m.m. som vi nå selger fortløpende. Vi selger nå mye i bruktbutikken vår, og vi er glade for at vi med disse inntektene når frem med vår hjelp til stadig flere, sier Kjell Ekornrød.

Grenlandsaksjonens brukthandel har blitt en suksess! Stort salg og stadig nye varer i hyllene har gjort butikken meget populær.
Vi tar også i mot varer som vi kan selge, og inntekten går direkte til vårt hjelpearbeide! - Og heldigvis får vi mye bra varer, sier Kjell Ekornrød.
 

Det er egen bruktbutikk-side her på nettet, så følg med HER (også direktelink i venstre-menyen vår).

-Vi fikk ofte spørsmål om å ta i mot ting, men som vi ikke kan sende til Romania, sier "butikksjef" Kjell Ekornrød. Nå kommer vi til å si ja til å ta i mot mer enn vi vanligvis gjør, men med beskjed om at da selger vi tingene. Inntektene går direkte til hjelpearbeidet vårt, sier han.
Det er i et av hjørnene på kontoret på Mæla at salget vil foregå, og kun fremtiden vil vise hva som kommer til å bli solgt her, sier leder i Grenlandsaksjonen Geir Arild Tønnessen.


Prisnivået? - Billigere enn i vanlig butikk, sier "butikksjef Kjell Ekornrød med et smil.
- Spennende, sier Ekornrød, som håper på en solid inntektskilde til Grenlandsaksjonens arbeide.


Vi tar i mot varer til bruktbutikken, så ta kontakt med Kjell Ekornrød på mobil 47 25 81 87. Takk for hjelpen!

Åpningstider for "butikken" blir lik åpningetidene på kontoret, nemlig mandag til fredag kl. 10.00 til 14.00, og mandager fra 18.00 til 21.00.