trekloveren-22062011_1

8.000 kroner fra Trekløveren Barnehage !

Før overrekkelsen underholdt en del av barna med et skuespill, hvor temaet var «å dele», og etterpå ble det servert lunsj og nybakte kanelsnurrer. Barnehagen samler inn penger under forskjellige arrangementer, blant annet den årlige sommerfesten, basar og annet.

Trekløveren Barnehage har hatt Grenlandsaksjonens arbeid i Romania som prosjekt helt siden 1989. De har bidratt med penger, og med julegaver til barn på landsbygda, i barnehager, skoler og institusjoner, og har på denne måten vært solide støttespillere gjennom 25 år! Hundrevis av julegaver og nærmere 250.000 kroner har vi mottatt til nå! Det er fantastisk å oppleve slik giverglede og omtanke for andre, både blant barna, de ansatte, og barnas foreldre og foresatte. Barnehagens ønske er at disse pengegavene skal være en håndsrekning «fra barn til barn», og Grenlandsaksjonen etterkommer selvfølgelig dette ønsket. Vi har løpende prosjekter blant barn og unge, og behovet for hjelp er uendelig.

Vi er takknemlige, ydmyke og ikke minst imponert over det Trekløveren Barnehage viser av omtanke for andre, så TUSEN TAKK og HIPP HURRA for store og små!

Til Grenlandsaksjonen:
"Vi i Trekløveren barnehage har lyst til å hjelpe barna i Romania.
Derfor har vi samlet inn 8.000 kroner, som vi vil gi til dere.
Håper pengene kommer til nytte."

Vi sier tusen takk til alle i Trekløveren barnehage!